26 Mayıs 2012 Cumartesi

DiRT Showdown " İnceleme"


Yapımcı: CodeMasters
Türü: Yarış
Çoklu Oyuncu: Var 
Platform: PC, Playstation 3, Xbox 360
Çıkış Tarih: 24.05.2012



Codemasters yeni çıkardığı Dirt Showdown'ın oynadık ve  sizlere bir  inceleme hazırladık..Bakalım oyunda bizleri neler bekliyor.. 

 VUR, KIR, PARÇALA...


Öncelikle oyun dirt 3'den farklı.Oyunda rall mevcut değil , bu oyun daha çok birbirinize hasar verip puan kazanmak amaç bu :)


Oyuna İlk girdiğiniz de dikkatinizi çeken menü oluyor.Dirt 3'e benzer bir menü var oyunda..Biraz değiştirilmiş..



Oyunda araçların dayalıklık , hız gibi seçenekleri güçlendirebilirsiniz. Oyunu oynarken "FlatOut" oynuyormuş gibi his veriyor..(biraz gelişmiş, grafikler artmış karşımıza gelmiş) 


Oyunda grafikler çok değişmemiş ama gölgeler ışıklar iyi yansıtılmış oyuna..Hele "nitro" ışığı çok güzel. Güneşin batışında birbirine girmek :)


Oyunda genellikle birbirimize çarpıyoruz ve ya onları patlatarak puan topluyoruz..Bu sırada kendi aracımızı kollamamız gerek.



Oyunda yer alan modlar  Race-off, Rampage, Knockout, Head2Head, 8-Ball, Eliminator, Hard Target, Domination ve Smash Hunter.

Bu modların dışında bir de joyride modu var.Bu modda size verilen görevleri yerine getiriyorsunuz..

Seslere gelecek olursak oyunda Codemasters iyi bir iş çıkarmış.sesler gayet iyi karşınızdaki kişinin motor sesi sizi birden heyecanlandırıyor ve basıyorsunuz gaza :)


Açıkcası Ben Codemasters 'dan rall oyunu bekliyordum..Böyle bir oyun geldi..ilk açtığımda  tereddütlerim vardı ama yanılmışım oyun çok zevkli kesinlikle alıp oynanması gereken bir oyun..

Dirt serisinin bu ara oyunun da tozu dumana katıp, kaza yapmak için can atacaksınız..:)