12 Mayıs 2012 Cumartesi

Sniper Elite V2 "İnceleme"


Yapımcı: Rebellion 
Yayıncı: Rebellion 
Türü: Aksiyon 
Çoklu Oyuncu: Var 
Platform: PC, Playstation 3, Xbox 360
Sistem Gereksinimi: Intel Pentium D 3 GHz veya AMD Athlon 64 X2 4200 işlemci, 2 GB RAM, 10 GB boş sabit disk alanı, 256 MB Nvidia GeForce 8800 veya ATI Radeon HD 3870 ekran kartı



2. Dünya Savaşı’nın son zamanlarında geçen Sniper Elite V2 Kill Cam sahneleriyle dikkat çekiyor..Beynin dağılması , kemiklerin kırılması gerçekten etkileyici sahneler..



Sniper Elite V2'de 1945 yılında Berlin'de takılan Amerikan özel keskin nişancı birliğinden Karl Fairburne'yi kontrol ediyoruz. "Cadet", "Marksman", "Sniper Elite" Olmak üzere 3 farklı zorluk seçeneği var oyunda.ben oynarken Sniper Elite seçeneği seçtim ( tavsiyem ) bu seçenekten oynamanız. Cadet: Gerçekçi balistik, taktiksel yardımcılar ve düşman askerlerinin yeteneği en düşük seviyededir. Marksman: Bu zorluk seviyesinde her şey daha dengeli ayarlanmış. Tüfeğimize ise yerçekimi ve mesafe kavramı getirilmiş. Sniper Elite: Bu zorluk seviyesinde ne bir yardımcı var ne de bir kolaylık var. Bu defa düşman yetenekleri en zor seviyede, yerçekimi, rüzgâr hızı ve mesafe de en gerçekçi durumda.


Oyunda düşmanlara tuzaklar kurabilirsiniz..[Düşmanlar tuzağa düşerken izlemesi acayip keyifli :) ] Karakterimiz üzerinde keskin nişancı tüfeği, otomatik tüfek, tabanca, iki çift el bombası, mayın, dinamit ve tuzaklı bomba taşıyabiliyor. Tüfeğimizle hedefe ateş ettiğimizde sadece merminin havada gidişini değil aynı zaman da vurduğumuz hedefte yaptığı tahribatı da gösteriyor.

Rüzgara Durun Çişinizi Tutun..

Sniper Elite V2 Çoklu Oyuncu Kısmı da Epey Eğlenceli..

  1. Kill Tally: Arkadaşınızla birlikte dalga dalga gelen düşmanları bertaraf etmeye çalışacaksınız. Her bir dalga da gelen düşman sayısı da artmaktadır. 
  2. Bombing Run: Bu modda birazcık araştırma yapacağız. Belli süre içerisinde bozuk olan aracın parçalarını bulmanız ve üzerinize bomba yağmadan olay yerinden uzaklaşmanız gerekecek. 
  3. Overwatch: Bu kısımda iki keskin nişancı birbirini kollayarak hayatta kalmaya çalışacaklar. Birisi gözetleme yaparken diğeri atıcı olacak. 
  4. Campaign: Bu kısımda senaryo modunda olan bölümleri arkadaşınızla oynama şansı bulacaksınız.
Oyunda eğleneceğinizi düşünüyorum..En azından Max payne 3 Çıkana kadar sizleri oyalar :)