25 Temmuz 2012 Çarşamba

Pes 13 - Demo İnceleme..


Pes 13 - Demo İnceleme..

Bugün Pes 13 İçin Demo Versiyonu Xbox 360 Ve PC İçin İndirilebilir Olarak Sunuldu.Bizde Hemen İndirdik Oynadık (4-5 Saattir Maç Yapıyoruz) Ve Sizlere Bir Demo İnceleme Yaptık. Son Yıllarda Büyük Eleştiri Alan Pes Serisi Yeni Oyunla Karşımızda.

Demoyu ilk açtığımda bizleri "Cristiano Ronaldo" karşılıyor ve ardından menüye geçiyoruz.Menüde bir çok şey kapalı.Üç şey açık bunlar Maç , Seçenekler Ve copa santander libertadores. Copa santander libertadores Kupası : Güney Amerikada en üst seviye kulüplerin mücadele ettiği futbol turnuvası. Demoda İngiltere, Almanya, Portekiz, İtalya, Santos FC, SC International, Fluminense ve Flamengo takımları yer alıyor.Bizde hemen ingiltere ve italya seçip başlıyoruz maça.

 

Oyunda Spiker Kapalı Bu Yüzden Spiker Hakkında Bilgi Veremiyoruz.

Oyunda maça başlamadan önce seçeneklere baktığımızda malesef herşey kilitli.Stadyum seçemiyorsunuz , maçın dk artıramıyorsunuz , yaptığınız taktiği kaydedemiyorsunuz.Bir iki maç yapıp başından kalkmak lazım :) 

Oyunda ilk dikkatimizi çeken oyunun ağırlığı.Pes 12'ye nazaran daha ağır bir oyun bizleri bekliyor.Ayrıca pes 8'den beri eleştiri alınan  top fiziği nihayet düzeltildi.Topa vurduğunuzda topun gidişi gerçekten harika.Stadyumda ki seyirciler Pes 12'de olduğu gibi aynı seyirci animasyonları ,giysileri hepsi pes 12 kopyası.

Oyunda kalecilerin hataları bir nevze giderilmiş gibi.Auta giden topa vurup kornere atması , üstüne gelen topu çok iyi bir şekilde tutması gerekirken topun kalecinin gözleri önünde kaleye gitmesi gibi hatalar şimdilik gitmiş gibi.


Pes 13' bir diğer artı taraf seyirci sesleri olmuş.Pes 12'den daha güzel olan sesler sizleri gerçek maçtaymış gibi hissettiriyor.Pes 12'de gol attığınızda taraftardan fazla bir sevinç sesi gelmiyordu artık bu değişti pes 13 ile gerçek hayattaki gibi barışmaları davullara vurmaları duyuyorsunuz.


Oyunda animasyonlarda ki gelişmeler gözlerden kaçmıyor.Yüz animasyonları , mimikler oldukça başarılı.


Eee Sadete Gelin Efendim :) 


Sonuç olarak arkadaşlar Pes 13 bu yıl bizlere iyi bir futbol oyunu sunacak gibi.





Minumum Özellikler;
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
1 GB Ram
Direct DX 9
Pentium D 2.8GHz İşlemci
512 Mb Ekran Kartı
Önerilen Özellikler;
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
3 GB Ram
Direct DX 9
Core 2 Duo E4700 2.6GHz İşlemci
1 GB  Ekran Kartı

Çıkş Tarihi : Ekim 2012 (Pc,Xbox 360 , PS3)