24 Ağustos 2012 Cuma

Grand Theft Auto V - Son Resimler (Analiz)


Rockstar gta hayranlarını bu hafta oldukça mutlu etti.5 günde 10 görsel yayınlandı.Bugün yayınlan 4 görseli analiz yaptık.(Bu görsellerin yanında bir çıkış tarihi olsaydı daha çok sevinirdik.Önümüzdeki haftalar daha fazla detay,görsel gelmesi bekleniyor.)



İlk görselde polislerden kaçan kişiyi görüyoruz.Bu kişi (Büyük ihtimalle) ilk trailde gördüğümüz (gene polislerden kaçıyordu) zenci kişi.


2. Görselde tırın yan tarafında bir kişi görüyoruz.(Arkadan polisler geliyor.) Bu kişide (büyük ihtimalle) aynı kişi.Resimde bir hata göze çarpıyor karakterin elleri demirin içinden geçmiş.Önemli hata.! 

3.Resimde tekrar aynı kişiyi görüyoruz fakat bu sefer tam belli değil.(Büyük ihtimalle aynı kişidir) Bu kadar çok aynı kişiyi göstermeleri oyunda 2 karakter yönetebileceğimiz anlamına gelebilir.Yan karakterde olabilir.Uçağa baktığımızda sanki bir tekerlek önde diğeri arkada gibi gözüküyor.(Oyun şuan yapım aşamasında böyle sorunlar olabilir)


Ve son görsel.Görselde helikopterden gelen bir lazer ışığını görüyoruz.(Sıkacak gibi :) ) Resme dikkatli baktığımızda arkada köprü varmış gibi gözüküyor.(SAN FIERRO)


Bunlar sadece tahmin arkadaşlar.Gta S. oyununda vardı köprü bu oyunda olma ihtimali yüksek.(Kırmızı işaretli yer.Kenardaki köprünün resmi hatırlamanız için)


Görsellerin Orjinal Hallerine Bakmak İçin Buraya Tıklayın..