2 Ağustos 2012 Perşembe

Medal of Honor: Warfighter - Ön İnceleme..


Electronic Arts, Danger Close'un hazırladığı 2010 yılında çıkan Moh oyunun devamı niteliğindeki medal of honor: warfighter oyunu oldukça iddialı geliyor. Medal of Honor serisinin devam edeceği biliniyordu.2010 yılında çıkan ilk modern oyunun pek fazla yüksek puan alamasa da oyuncular ilk modern oyuna sıcak bakmışlardı.2010 yılında çıkan modern oyunun senaryosu çok kısaydı ve oyunculardan tepki almıştı.Danger Close bunu dikkate almış olacak ki bizlere yeni oyunda çok iyi senaryo ve ilk oyunundan daha uzun oynayış süresi olacağının garantisini veriyor. 


Oyunun videosunu izlediğinizde ilk dikkatinizi çeken şey herhalde grafikler olur.Oyun Frostbite 2 ile geliştiriliyor ve Bf3'den daha gerçekçi grafikler ile geliyor oyun. 


Oyunun multiplayer kısmında bu kez DICE yer almıyor.Oyun tamamen Danger Close ait.İlk oyunda (2010 yılında çıkan) DICE multiplayer kısmında yer almıştı ama bu sefer DICE yok.Yinede DICE ekibinde 10 kişi Danger Close ekibine yardım ediyor.



DICE burda olmaması sonraki battlefield oyunu üzerinde çalıştığı için olabilir.Nitekim Medal of honor warfighter oyununu ön sipariş verenlerin BF4 oyunun betasını oynayabilecekleri söylenmişti.DICE şuan boş vakti yok gibi görünüyor.



İlk modern oyunda (2010) Tier 1 ekibi ile Afganistan’da operasyon gerçekleştiriyorduk.İlk oyundaki karakterler geri dönüyor.(Ölenler Öldü :) onlar dirilmeyecek.) Sadece bununla sınırlı kalmayacak yeni bir çok karakter oyuna dahil olacak.Oyunda (son yayınlanan video ile de gördüğünüz gibi) askerimizin psikolojik sorunlarıyla da başa çıkacağız.


 Son olarak toparlayacak olursak bu yeni modern oyunda film tadında sahneler bizleri bekliyor.Bu sefer uzun oynayış , gerçek olaylara değinecek senaryosu ile bizlere iyi bir oyun çıkarmaya oldukça niyetli bir Danger Close ekibi var.


Oyun Ekim Ayında PC,Xbox 360 ve PS3 İçin Çıkışını Gerçekleştirecek.


Medal of Honor: Warfighter sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimi:
İşletim sistemi: Windows Vista SP1
İşlemci: 2.4GHz Intel Core 2 Duo/2.7GHz Athlon X2
RAM: 2GB RAM
Boş disk alanı: 20GB
Ekran kartı: 512MB NVidia 8800 GTS veya ATI Radeon 3870


Tavsiye edilen sistem gereksinimi:
İşletim sistemi: Windows Vista SP1
İşlemci: 3GHz Intel Core 2 Quad/3 GHz AMD Phenom II X4
RAM: 4GB RAM
Boş disk alanı: 20GB 
Ekran kartı: 1GB NVidia GTX 560 veya 1 GB ATI Radeon 6950